Kava u Štaglju

Osim ukusnih specijaliteta standardne kuhinje, roštilja i pizza, kao i bogate ponude vina i piva, restoran Štagelj za svoje je goste pripremio i kavu vrhunske kvalitete.

Julius Meinl vodeća je pržionica kave u Austriji, Italiji, Središnjoj i Istočnoj Europi, a može se pohvaliti s čak više od pet milijuna ispijenih šalica dnevno.

Certificirana UTZ 100% Arabica odlikuje se elegantnom, baršunastom kremom i slatkastim povratnim okusom. Gosti Štaglja moći će uživati u kavi čiji se plodovi pažljivo biraju, ručno ubiru i suše na suncu, a sve po strogim propisima i kodeksima proizvodnje.

Ova nježna kava impresionirat će svakoga bogatim užitkom arome koja se razvija u limunsku kiselost i svjež, ali i sladak okus. Kako bi se postigao takav rezultat, recept je potkrijepljen sortama vrhunskog podrijetla iz honduraških i peruanskih gorja, blagoslovljenih idealnim uvjetima za uzgoj kave.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke