Otvorenje restorana Štagelj

  • Otvorenje Restorana Štagelj

Dragi gosti, restoran Štagelj otvara se u petak, 30. travnja, u 14 sati. Pozivamo vas da nas posjetite i uživate u našoj ponudi jela i pića.

Restoran Štagelj otvara svoja vrata nakon višemjesečne obnove. U sklopu Podravkina rekreacijskog centra, moći ćete uživati u specijalitetima standardne kuhinje, roštilja i pizza, a ništa manje važna nije ni odlična ponuda vina i piva.

Obiteljski restoran koji nudi odmor i gurmansko uživanje u prirodi, izvan gradske vreve, nudi vam bogato iskustvo svog osoblja, povećani kapacitet gostiju, natkrivenu terasu i dječje igralište.

Također, mislili smo i na vašu sigurnost te trenutno možemo primiti čak 180 posjetitelja na terasi i u sjenicama, a sve u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Terasa je natkrivena posebnim panelima koji za lijepih dana propuštaju zrak, dok se u slučaju kiše zatvaraju.

U sklopu objekta nalazi se i sedam sjenica, a svaka predstavlja svojevrsnu oazu koja omogućuje distanciranje od ostalih gostiju i gotovo privatni prostor. Svaka sjenica može primiti po osmero gostiju.

Štagelj već sada pruža bogat sadržaj, a sve će se dodatno pojačati završetkom pandemije, kada su planirana događanja koja će obogatiti život koprivničkoga kraja.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke